AMBACHTELIJK, BELGISCH, HANDGEMAAKT

Welkom bij JUTO! Wij zijn Julien en Thomas, twee gepassioneerde en ambitieuze vrienden. We hebben ons bedrijf eind 2022 opgericht en sindsdien is het de grote BOOM waar we van droomden! Om dit te bereiken werken we dag na dag, prototype na prototype, om onze klanten kwalitatieve, efficiënte, esthetische en innovatieve producten aan te bieden.

Met trots kunnen wij zeggen dat onze producten 100% Belgisch zijn, met zorg en met bijzondere aandacht voor detail vervaardigd. Wij maken er een erezaak van om artikelen aan te bieden die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten, met respect voor het milieu.

Ons project zit vol ambitie en evolueert elke dag. Wij willen u het beste van onszelf bieden en u ondersteunen bij uw projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze producten en ons bedrijf. Wij informeren u graag!

TOM🤓

Hij is een van de oprichters van het bedrijf JUTO srl. Hij is voor ons verantwoordelijk voor de marketing en zorgt voor de promotie van onze producten bij onze klanten. Hij heeft een passie voor doe-het-zelf en deelt zijn kennis en tips graag met mensen.

Naast zijn professionele vaardigheden is hij zeer geïnteresseerd in de interactie met klanten. Hij neemt graag de tijd om naar hen te luisteren en hun behoeften en verwachtingen te begrijpen. Dankzij deze persoonlijke en attente aanpak kunnen we producten aanbieden die aangepast zijn aan elke klant.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Tom helpt u graag verder en ondersteunt u bij uw decoratieproject. Aarzel niet om hem te contacteren, hij beantwoordt graag uw vragen!

JULIEN 💪🏻

Hij is de tweede oprichter van JUTO. Hij is verantwoordelijk voor het sitebeheer en wijdt zich daar met meesterlijke hand aan. Hij is een veeleisend persoon die ervoor zorgt dat elk detail perfect wordt uitgevoerd.

Tegelijkertijd is Julien een enthousiast en gedreven persoon. Hij houdt van werken en steekt al zijn energie en goede humeur in elk project. Hij kan niet anders dan elke plek waar hij zich presenteert, verlichten dankzij zijn dynamiek en zijn aanstekelijke levensvreugde.

Julien ondersteunt u graag en helpt u bij het vinden van de antwoorden op uw vragen. Aarzel niet om hem te vertrouwen en uw decoratieproject aan hem toe te vertrouwen: hij zal al zijn knowhow en expertise tot uw beschikking stellen om u te helpen uw dromen waar te maken.

Heeft u vragen?

Wij zijn er om ze zo snel mogelijk te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier...

Wij maken jouw leven makkelijker, klik hieronder om er direct heen te gaan❤️

Contact